tiistai 23. lokakuuta 2012

Valoryijy

Tämmösiä ois kyllä kiva tehdä enemmänkin. On vaan tuo paperinaru hieman jäykkää noihin pieniin pöytäkangaspuihin. Ihme, että pysyi työ noinkin hyvin kasassa, meinasi ryijysolmut aukeilla kudottaessa ja muutenkin oli melkoista säätämistä.


Yleensä tulee laitettua näitä tunnelmavaloja esille vasta marras-joulukuun vaihteessa, mutta tämä saa nyt jäädä etuajassa. 

Taas on ollut pompula- ja pinnitehdas pystyssä ja muutakin tyttömäistä on valmistunut. Kuminauhahiuspanta virkatulla kukkakoristeella valmistui koristamaan 5-vuotiaan kultakutrin hiuksia.2 kommenttia:

  1. Valoryijy on hieno! Kokeilen itse virkata jonkinlaisen ryijyn ja laittaa sen vanhaan ikkunanpokaan. Ja mikäli se ei onnistu niin pyöräytän tekeleen kranssiksi :) Meidän vauvalle suunnittelin tehdä tuommoisen hiuspannan kokonaan virkkaamalla - kutreja koristamaan.

    VastaaPoista
  2. Materiaali on haastava, mutta ainakin toistaseksi kapistus pysyy kasassa :) Solmut ei oo ihan niin tiukalla, kuin toivoisin. Jotkut kehykset vois olla tollekin ryijylle paikallaan, meinaa vähän olla "selkä kaarella" seinää vasten.
    Pienille nuo virkatut kukka-jutut on niin herttasia, oli niitä kutreja sitten muutama haituva tai paksu letti... Eiku virkkaamaan!

    VastaaPoista