perjantai 30. maaliskuuta 2012

Jollekin toivoton tapaus, jollekin aarre...

Laitanpa muutamia kuvia saaduista ja kirppareilta ostetuista huonekaluista, joita olen tässä muutaman vuoden aikana tuunaillut. Suurimmat muokkaukset olen tehnyt verstastiloissa,joita sain edellisten (puualan) opintojen aikana käyttää. Nykyään,kun verstas on vaihtunut kutomoon, tapahtuu tällaiset huonekalujen tuunaukset pienemmässä mittakaavassa, eli lähinnä pensseliä heilutellen.
Tässä hieman vanhempia projekteja:

Operaatio yöpöytä

Laatikon sisällä oleva tapetti on Ritva Kronlundin Juhannusruusua. Tapetti on kiinnitetty itsetehdyllä liisterillä (keitetty vehnäjauho-vesiseos).


Tämä tuoli oli kuulemma viettänyt osan elämästään pihalla, Suomen niin suotuisissa sääolosuhteissa. Sen myös huomasi, sen verran tuoli keikkui.

Osia oli paljon, hionta oli puuduttavaa...

Petsasin tuolin alkuperäistä tummemmalla sävyllä (vesiohenteinen) ja lakkasin Dicco-lakalla. Vanhaa istuinosaa ei voinut enää käyttää, joten tein uuden vanerista ja verhoilin päälle pehmusteen.
Ostin joskus kirppikseltä pienen "pyöreän" pöydän. Kansi olisi ollut ihan kätevän muotoinen, jos pöytää olisi pitänyt seinää vasten. Halusin siitä kuitenkin PYÖREÄN.


Uuden kannen tein MDF-levystä.


Simsalabim!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti