torstai 28. marraskuuta 2013

Kiire!

Tämä marraskuu on ollut poikkeuksellinen sen vuoksi, etten ole ehtinyt murehtia sen ankeutta. Koulussa on ensi kuussa häämöttävän valmistumisen vuoksi ollut kiirettä. Olen kuitenkin nauttinut opinnäyteprojektista, omalla kohdallani se sujui melko kivuttomasti. Olen kovasti koittanut päivittää opinnäyteblogia, siksi täällä on ollut niin hiljaista. En ole toisessa blogissa vielä kerennyt päivittää valmiisiin tuotteisiin saakka, mutta ajattelin paljastaa ne täällä.

Viime perjantaina sain kaikki tuotteet valmiiksi. Ne odottavat vielä viimeistelyä prässäyksen muodossa, mutta muuten kaikki on tehtynä. Olo sen jälkeen, kun viimeinenkin purjerengas oli paikallaan, oli lamaannuttava. Itketti. Mietin, että kehtaanko edes näyttää tuotteita kenellekään. Kai se oli ihan normaali reaktio. Pieni baby blues tuollaisen "synnytyksen" jälkeen oli paikallaan. Vieläkään en ole uskaltanut käydä tarkastelemassa lapsosiani. Keskityn nyt kirjalliseen raporttiin (blogiin) ja kuvalliseen kansioon. Ja onhan minulla puissa vielä yksi näyttöliina tulossa...ja pellavapyyhkeet pitäisi päätellä...huoh. Tekeminen ei lopu kesken.

Pitäisi vain keksiä yhteinen nimi tuoteperheelle. Ehdotuksia otetaan vastaan. Kahden kuukauden kypsyttely ei ole tuottanut tulosta.Oma opinnäytteeni lähti siis liikkeelle tuotekehittelystä ja lähdin miettimään erilaisia säilytysratkaisuja. Halusin tehdä pieniä sisustustuotteita, joissa tulee esiin myös tämän päivän trendikästä geometrisuutta. Lopullisiksi tuotteiksi tuli kaksi erilaista koria, matalampi on valmistettu origamitaittelulla. Lisäksi suunnittelin kolme "taskusäilytintä" kaksi koukkukiinnitykseen (purjerenkaista) ja yksi tankoon/henkariin tarkoitettu. Tarkempia tietoja valmiista tuotteista tulee tuonne opinnäyteblogiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti