perjantai 5. heinäkuuta 2013

Ensimmäinen kesäprojekti

Viime vuonna ostin vanhan nojatuolin, jonka ilmettä oli tarkoitus ehostaa uudella verhoilulla. Koska tuoli oli ihan herttainen alkuperäiskuosissaan, en saanut aikaiseksi ryhtyä työhön. Lisäksi takaraivossa piili pelko, että vanhan kankaan purettuani, en joko saisi aikaiseksi tai osaisi verhoilla tuolia valmiiksi. Tuoli on ollut meillä asuessaan melko kovan käsittelyn alla. Mäyräkoiramme tykkää siitä niin kovasti, että tekee siihen pesää/nukkumapaikkaa miltei joka ilta. Sen lisäksi pieni poikamme on hoksannut käsinojissa alkavia reikiä ja kasvattanut niitä kovin ottein samalla repien pehmusteita pois. Aina on hieman nolottanut tuolin ulkonäkö, mutta jokin on saanut minut pitämään sen paraatipaikalla olohuoneessa.
Toissailtana mitta tuli täyteen ja aloin tarkastella hieman tuolin pohjaa, kankaan kiinnitystä, kangaspalojen muotoja jne. Yhtäkkiä olinkin purkanut kaiken verhoilun. Siinä tohinassa otin ONNEKSI valokuvia eri vaiheista ja kirjoittelin ylös joitain yksityiskohtia. Eilen menimme koko perheen voimin ostamaan verhoilukangasta ja muita tarvikkeita. Ilta menikin ommellessa ja kankaita kiinnittäessä. Tänään oli jäljellä enää istuintyynyn ompelu.ennen

jälkeen    
Koko olohuone näyttää nyt ihan eriltä. Mutta eihän se riitä! Pieni nojatuoli aiheutti lumipalloefektin, eikä kesäprojektit tähän pääty. Kävin eilen myös maalikaupassa, mutta siitä lisää toiste... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti